Helpful ReplyEpic Babies for Kontakt, free

Page: < 12 Showing page 2 of 2
Author
paulo
Max Output Level: -13 dBFS
  • Total Posts : 6218
  • Joined: 2007/01/30 05:06:57
  • Status: offline
Re: Epic Babies for Kontakt, free 2018/11/15 22:36:16 (permalink)
cclarry2
Ok I just did a record, playback, re-record, re-playback...several
times and it worked perfectly.  Might be something to do with your
driver's interaction with the Library.  I'm using my Apollo Twin and 
it worked perfectly...




Thanks for trying. I did reply earlier but the freaking forum software ate it.
All other Kontakt libraries work fine, so easy come easy go and all that.
 
No biggie, I was just curious why it behaves like that.
#31
paulo
Max Output Level: -13 dBFS
  • Total Posts : 6218
  • Joined: 2007/01/30 05:06:57
  • Status: offline
Re: Epic Babies for Kontakt, free 2018/11/15 22:37:06 (permalink)
jbraner
I used it in Reaper too - and it worked fine... ;)




thanks for the info.
#32
paulo
Max Output Level: -13 dBFS
  • Total Posts : 6218
  • Joined: 2007/01/30 05:06:57
  • Status: offline
Re: Epic Babies for Kontakt, free 2018/11/15 22:39:51 (permalink)
Glyn Barnes
Do a batch resave? Seems to solve slow loading etc., so worth a try.



I'll give it a go next time.
 
Thanks for the suggestion.
#33
paulo
Max Output Level: -13 dBFS
  • Total Posts : 6218
  • Joined: 2007/01/30 05:06:57
  • Status: offline
Re: Epic Babies for Kontakt, free 2018/11/16 20:09:53 (permalink)
Batch resave made no difference.
 
It seems to work ok in Studio One, so I guess it is a CW issue with this library. All my others are still fine.
 
Oh well. I've wasted enough of my life on a freebie now. Shame because I quite liked some of the sounds.
#34
Page: < 12 Showing page 2 of 2
Jump to:
© 2019 APG vNext Commercial Version 5.1