[Solved] - Galbanum waves won't load in Z3ta+ 2

Author
peterdh
Max Output Level: -90 dBFS
  • Total Posts : 2
  • Joined: 2015/03/29 12:15:12
  • Status: offline
2017/01/27 03:37:46 (permalink)

[Solved] - Galbanum waves won't load in Z3ta+ 2

I bought the Galbanum "Architecture 2010" single cycle waveforms pack. I tried to load the 24 and 32 bit wave files in Z3ta+ 2, but this doesn't work. In the manual they state that Z3ta+ 2 will load wave files of 16, 24 and 32 bit. When I load a Galbanum 24 or 32 bit wave file in my Steinberg "Wavelab 6 essential" audio editor and save the waveform...it can be loaded in Z3ta+ 2! With my other single cycle waveforms I also have problems loading them in Z3ta+ 2; some do load, some do not. I work on a PC with Windows 7 Professional. Your help will be appreciated.
 
 
edit: added [Solved] -  sc
post edited by scook - 2017/01/27 12:11:50
#1

3 Replies Related Threads

    scook
    Forum Host
    • Total Posts : 24146
    • Joined: 2005/07/27 13:43:57
    • Location: TX
    • Status: offline
    Re: Galbanum waves won't load in Z3ta+ 2 2017/01/27 09:06:06 (permalink)
    There are an awful lot of waves to try. I installed the "Architecture Waveforms 2010 Wav24" folder on my machine and was able to load files from it into the User slots in the early access build of 64bit VST3 Z3ta+2 v2.2.3 in SONAR 2017.1 on Win10. Are the edited/saved files on a different drive or path from the original files?
    #2
    peterdh
    Max Output Level: -90 dBFS
    • Total Posts : 2
    • Joined: 2015/03/29 12:15:12
    • Status: offline
    Re: Galbanum waves won't load in Z3ta+ 2 2017/01/27 11:44:11 (permalink)
    Problem solved! It's the path. With the original files the path names apparently are too long. When I moved original files to the the map of the in Wavelab saved waveforms, which have a shorter path name, Z3ta+ 2 accepts the waveforms. Thanks scook!
    #3
    scook
    Forum Host
    • Total Posts : 24146
    • Joined: 2005/07/27 13:43:57
    • Location: TX
    • Status: offline
    Re: Galbanum waves won't load in Z3ta+ 2 2017/01/27 12:11:13 (permalink)
    Thanks for the feedback. I will mark the thread solved.
    #4
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.1